Referenser

Referenser

"Energiska och energigivande kursgivare som bjuder på sig själva"

Linus Meyer, fotograf


”Roliga, positiva, verklighetsförankrade. Belyser vardagssituationer som alla kan känna igen sig i. Bjuder även på sig själva och är noga med att också belysa sina egna misslyckanden och att allt inte alltid är så lätt.”

Anna Simonsson


”Jättebra med ert samspel, rollspel och ibland lite olika ingångar i olika exempel. Viktigt med mänskliga kursledare som det går att identifiera sig med! Mycket bra på att spegla och förstärka det olika kursdeltagare ’behöver’. Alla har ju olika erfarenheter och svårigheter. Också mycket bra med tydliga svar på kluriga frågor, super med tydligt avståndstagande till det som är dåligt. Jag är en levande reklampelare för er!"

Hanna Gårdstedt


”Kursledaren är riktigt, riktigt bra. Hon ger ständig återkoppling och bekräftar oss alla i gruppen. Hon har en fantastisk närvaro och är närvarande i känslan. Hon är mycket det hon lär, det känns genuint och mycket förtroendeingivande. Hon lär ut i lagom takt, och är väldigt mån om att alla hänger med."

Birgitta Silfverberg, inredare

"Det var en riktigt bra föreläsning! På en arbetsplats med många kvinnor behöver vi öva oss på att lyfta fram våra bästa sidor. Här fick vi öva oss på det."

Anja Vikström, rektor

"Det var ju helt suveränt, jag hade så fruktansvärt roligt!" Förutom att vi hade väldigt roligt blev jag påmind om hur viktigt det är med positiv feedback. Vi lärare är ofta bra på att ge eleverna positiv feedback, men vi glömmer lätt våra kollegor.”

Sofia Celion, förstelärare

"För oss bibliotekarier som arbetar så mycket med service och vars rykte ofta skapas i våra möten med våra låntagare i informationsdisken var den här föreläsningen mycket nyttig, intressant och tankeväckande. Vi fick en riktigt bra bakgrund till hur hjärnan fungerar och varför vi gör som vi gör. Jag gillade extra mycket att det fanns en sådan icke-dömande förklaring till våra reaktioner, när man arbetat länge med service är det lätt att blir självkritisk och hård men detta var en befriande föreläsning. Extra bra var de praktiska övningarna som vi har kunnat ha direkt nytta av i vårt dagliga arbete. Vi bokar gärna fler workshops!"

Karin Emanuelsson, universitetsbibliotekarie

"Jag känner att jag verkligen har fått ett annat tänk och riktigt användbara redskap. För mig var allt väldigt nytt men nu har jag kommit in i ett helt annat tänk som jag verkligen vill ta med mig och använda i min vardag. Jag har fått verktyg att styra upp mig själv. Kursledaren har verkligen gett järnet, och mött mig där jag är. Det var en väldigt bra kurs".

Gunilla Jonsson, biblioteksassistent

"Det är så mycket som har varit så otroligt bra, att jag vågar tro på mig själv, övningarna som vi har gjort, det har gett mig hur mycket resurser som helst, den här kursen kommer jag att bära med mig alltid. Jag har inte känt så mycket energi på jag vet inte hur länge. Den här kursen har gett mig så mycket på så många plan att det här kommer jag att verkligen att ta med mig i livet. Jag har varit så fantastiskt lycklig". Tack!

Frida Sivermark, arbetstränar


"Väldigt pedagogiska och engagerade. Skapar en lätt stämning i gruppen så att alla slappnar av och blir delaktiga"

Per Stenberg

OJO Utbildning, Marmorgatan 13A, 118 67 Stockholm, tel:070-755 01 67 el. 070-407 54 53. info@ojoutbildning.se